štvrtok 29. januára 2015

Daniel Wellington collab

daniel wellington


Zábery boli nafotené za účelom odpromovať hodinky Daniel Wellington (viac menej je tam s nimi len jedna foto :D ). O švédskych hodinkách značky DW som nepočula prvýkrat.

Jedným z ďalších ich vlastníkov je moja sestra. Akonáhle som ich na jej ruke zbadala veľmi sa mi zapáčili. Jednoduchosť a kvalita. Zatiaľ mám len pánske masívne modely hodín. Konečne si budem môcť dať hodinky aj k viac smart oblečeniu, koktejlkám a pod. Doteraz som vždy musela tento doplnok odložiť z ruky, vyzerali príliš športovo. Preto som si aj vybrala hnedú kožu na náramok a ružové zlato na ciferník.

Okrem predajní po celej EU, nájdeš dve aj v Bratislave, si ich môžeš objednať online TU a ak budeš mať, o niektoré z hodiniek záujem, stačí zadať kód 1501indahouse a dostaneš zľavu -15% off, iba 
do 15.02.
Pekný víkend prajem:)

Maybe one of you have already heard about sweden watches company Daniel Wellington. I have seen it a few weeks ago when my sister got it. I really loved these watches -simple design and good quality! Something what I really needed one as I always used to wear male sporty watches designed for men. My new watch from Daniel Wellington goes really well with smart black dress .
You can check it HERE in Daniel Wellington website and if you like it you can get % 15 discount if you type 1501indahouse only until February 15th.
Enjoy your weekend peeps. Even though the weather is not nice.

Photo&Edit david stolarik







daniel wellington watches

Faux Fur Coat- vintage / Jeans- Valentino (vintage) / Sneakers- Sneakerbarber / Watches- Daniel Wellington / Faux Fur Scarf- Promod

12 komentárov :

  1. Snad jen tolik, že hodinky nejsou britské, ale švédské (plus teda vyrobené v Číně a smontované v Hong Kongu) =), což jim ale neubírá na designu ;).
    Mě spíš zaujaly tenisky, jsou fasácké (ne tím, že jsou to AirMaxy, ale tím barevným provedením!!)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)) pocuj, neuveris, ale uz som mala text napisany, ze svedska znacka, pretoze som si tym bola ista a potom, ze pre istotu idem na ich web a nedocitala som sa :/ iba som potom videla nejaku stranku a tam dookola len British, british.. a nanajvis mi prisiel teraz mail od DW a, ze vsetko je super :D haha, idem si to, ale opravit! DAKUJEM a za tenisky tiez, patria medzi moje fav

      Odstrániť
    2. a made in SWEDEN, ziadna cina :)

      Odstrániť
  2. Na tie hodinky už pozerám dlhšie, tým že sú tak jednoduché sú veľmi pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už si na ně brousím zuby nějaký ten čas, takže vím, že ještě levněji než na official webu se dají sehnat na https://www.moloko.sk/e-shop/produkty/daniel-wellington. tip ode mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásné sú tie hodinky! ;)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

THANK YOU for all the comments and POSITIVE feedback!