utorok 16. apríla 2013

The Skirt







Skirt - Living Dead Souls / Leggings - Jana Gavalcova / Heels - Yves Saint Laurent / 
Sunglasses - Topshop

Sukňu som vytiahla asi po troch rokoch lebo som nemala príležitosť si ju obliecť ( nerátam nejaký karneval ), predsa je dosť extravagantná a komu sa chce znášať stále tie nechápavé pohľady :) Zistila som, že je úplne úžasná a hlavne keď sa točíte dookola ako baletka. Inak darovala mi ju moja sestra Romi, ktorá si ju kúpila vo Viedni dávno pradávno, že vraj ju mala pani predavačka nastylovanú tak božsky, že jej neodolala a kúpila ju. Spravila výborne, je to kúsok v mojom šatníku, ktorý je síce extravagantný, ale prepychový a vždy bude iný ako všetko ostatné v ňom.

Inak dúfam, že sa mi podarí vyhodiť ešte jeden príspevok cez týždeň. Nič iné by som v takomto krásnom počasí nerobila, iba vonku sedela a fotila pri západe. Dnes ideme tiež. Ale najprv ma čaká škola a test, och.

Kto ide piatok na Beyonce? Ja, ja a ešte raz ja s Romi. Neviem sa dočkať :)

7 komentárov :

  1. Je krááááááááááááááááááááásna! Ja tiež ľúbim točivé sukne, vracajú ma do detstva. Vtedy sa sukňa musela krútiť, a topánky museli klopkať! Tak! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lovely look with an adorable Skirt :D

    www.dolapperisi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh my godness, that skirt is SO great! Sexy, fun, adorable, funky .. all those good things! When usually I don't like leggings with skirts, than in your outfit they just matched :) GREAT!

    Http://zerxzastyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. Ano ano, prave preto je prva, tiez je moja oblubena :) Dakujem

      Odstrániť

THANK YOU for all the comments and POSITIVE feedback!