streda 11. februára 2015

London mood

Tieto fotografie presne vystihujú Londýn. Mám problém zvyknúť si na britské počasie, som meteosenzitívna, to viem už dávno, ale, že až takto? :D
Priznám sa, už mám alergiu, potrebujem vidieť slnko, modrú oblohu. Jeseň/ zima pod mrakom 
a šedou oblohou, celkom depresívne (nie na SVK to takto nemáme). Našťastie už si ani zvykať nebudem musieť.

Ale presne takouto, jemne depresívnou náladou na mňa pôsobí skoro všetko v Londýne- móda, ľudia. (Nepochopte to zle, ľudia sú tu mega zlatí, ale po tom roku som si všimla pár rozdielov). Čo sa týka londýnskej módy, spočiatku som bola nadšená, ale teraz mi príde všetko viac menej rovnaké- čierne, sivé, biele.. Presne takto som to opísala aj kamošovi, ktorý tu žije- Londýnčan, že ma už viac nebaví pozerať na tie isté outfity... sa smial, pritom bol oblečený celý v čiernom, ale súhlasne mi prikyvoval hlavou. To je, ale Londýn, klasika. 
Inak stále môžeš využiť akciu na hodinky Daniel Wellington, o ktorej píšem TU.

Za fotografie ďakujem Katarine Bell, dúfam, že čoskoro zopakujeme:)
Všimli ste si ako celý môj styling ladí s prostredím/ farbami kde sme fotili? Dobrý odhad :) Tenisky 

Photo & Edit by Katarina Bell










Trousers- Zara / Tee- H&M / Sweater- Lindex / Jeans Vest- vintage / Scarf- Louis Vuitton / Sneakers- Puma Trinomoc, Footshop / Sunglasses- Victoria Beckham / 

12 komentárov :

  1. Fúha, toho oblečení jsem si nikdy nevšiml, právě naopak, přišlo mi, že Londýňané jsou schopni na sebe nahodit takové barevné kombinace, co nevymyslíš a dokážou to nosit s patřičným sebevědomím..pravda ale je, že nikdy jsem tam nebyl v zimě =))

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. Suhlassim s Micahelom, tu ludia nosia fakt co len chcu! neriesia kto sa ako na koho pozera, co na slovensku sa povedat neda!....a co sa tyka pocasia, na slovensku je omno hnusnejsie pocasie, ja som tu v lodnone a anglicku celkovo skoro rok a zazil som tu par dazdov, co som pocul na slovensku mali napi leto tu bolo pekne! dokonca na slovensku jebu biele hovna a tu je celkom teplo...

      Odstrániť
    3. ja mam iny nazor, ale dakujem, ze si sa vyjadril.
      Nepisem o zime, este to by tak chybalo :D ale je neprestajne pod mrakom, seda obloha, slnko vidis tak raz za 10 dni- neratam leto. 3/4 z roka je tu sivo,... nemusi prsat, fukat,..

      Nepisala som o tom, kto sa ako na koho pozera, ver mi, ze stretla som sa tu castokrat s pohladmi rovnajucim sa nasej krajine (zalezi, v ktorej oblasti sa pohybujes), ale tak by som to ani nedefinovala. Celkom sledujem londynsky streetstyle a nevyvratis mi to, ze su tu proste klasici. Zhodla som sa na tom z viacerymi ludmi, ktori nie su z UK a maju to s cim porovnat a sudim, ze maju dobrí vkus.

      Odstrániť
  2. Fotky se povedly! Perfektní. Jinak ono tomu není jinak ani tady, nevím, jestli můžu mluvit za SVK, ale v ČR tu máme taky celé dny zataženo, počasí takové nijaké. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, ano, pravda je, ja len som uz asi sama v depkach a potrebujem Karibik :D inak dakujem

      Odstrániť
  3. fotky su paradne, aj tysi fesanda :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 4. fotka je skvělá

    www.bornfromstyle.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super outfit! :) do Londýna idem za tri týždne, máš nejaké tipy kaviarne či kluby? ;)
    ak budeš mať čas, napíš mi na mail metesova.m@gmail.com
    Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť

THANK YOU for all the comments and POSITIVE feedback!