streda 16. júla 2014

Tate Modern / End of Giveway


Vyhlásenie GIVEAWAY! 
Tento víkend som mala na návšteve sestru, ale o našom víkende budem písať bližšie v ďalšom príspevku. Ale prečo to spomínam je to, že jej vďačím za tieto foto, ktoré vznikli v Tate Modern. Boli sme si pozrieť výstavu H. Matissa. Obe zdielame nadšenie pre túto dokonalú stavbu, mňa predovšetkým baví ten veľkolepý priestor. Určite som tam nefotila poslednýkrát. 
Na sebe mám dve nové veci. So sestrou prišiel aj darček pre mňa, a to kabelka od Stelly McCartney

(nemusím snáď písať moje nadšenie pre ňu :D). Nová bombera z dielne Versace Jeans bola láska na prvý pohľad. Čierna s jemným odleskom a striebornými gombíkmi, ktoré sú do detailu prepracované.

a GIVEAWAY vyhráva.....
.... JULLIANA... môj pomocník- náhodný generátor číslic vybral komentár s číslom 7. Aj som rada lebo moja predstava sa dokonale zhoduje s Julianniným názorom ;) 
ĎAKUJEM ostatným dievčatám za zapojenie sa!

My sister was here this weekend. But I will write about it in the next post. But I am saying it because I am so thankful that she took photos of me in Tate Modern. We went to visit one great exhibitions there, The name of it is Matisse exhibition. Me and my sister share the same passion for beautiful build of Tate Modern, I love the huge area and I really want to take picture there again. 
Anyway What I wear / I have two new pieces in my closet. My sister came to London with gift for me , with new bag from Stella McCartney- my enthuse over it was indescribable. The second pieces is bomber jacket from Versace Jeans, it was love at first sight. Black colour with light reflection and small silver buttons. 

Inak,  Ak ešte nie si fanúšikom TEJTO stránky, tak tak rýchlo sprav- jedna z mojich najobľúbenejších pre dennodennú inšpiráciu.

BTW, Do you know about THIS page- one of my favourite for daily inspiration // ABE rules



Photo Romi / Edit ME







T-shirt, Necklace- Vintage / Bomber Jacket- Versace Jeans / Shorts- Nike / Socks- Topshop / Sneakers- Nike, SkyHi / Bag- Stella McCartney / Sunglasses- Marc Jacobs

8 komentárov :

  1. Romi je proste super! a skvele su tie slnecne bryle Evi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujeme :) Romi je multižena, všetko čo chytí do rúk jej ide :D

      Odstrániť
  2. velmi vydareny outfit a to okolie....
    P.S. neodpadavaj ja tak vyzeram uz ked vstanem :-D :-D

    www.donnaiveh.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak tvoj chlap musí byť rád, keď sa ráno vedľa teba zobudí :D :D

      Odstrániť

THANK YOU for all the comments and POSITIVE feedback!